Speciale wensen vragen om op maat gemaakte oplossingen.

Vroeger als meubelmaker had ik, Leendert-Jan, vaak het probleem dat ik standaard kasten moest plaatsen. Deze kasten pasten nooit perfect in de ruimte waarvoor het was bedoeld. Als geboren perfectionist kon ik hier niet mee overweg, dus ben ik mijn eigen ambachtszaak begonnen. Bij onze ambachtszaak worden alle zaken door 1 persoon worden afgehandeld. Dit is om miscommunicaties te voor komen en het proces zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen.
Binnen één week na de afspraak zal de definitieve offerte bij u binnen zijn. Als we tot een akkoord zijn gekomen, kunt u de kast op maat binnen 4 tot 6 weken in huis hebben. De datum van monteren gebeurd uiteraard in overleg met u.  

Komen tot een perfecte en betaalbare kast werkt heel simpel:


Klik op de button “Direct ontwerpen”, maak een keuze uit de 6 verschillende soorten kasten en volg de 7 stappen per kast door het invullen van alle onderdelen. Klik daarna op de button “Verzenden” waardoor uw wensen te zien zijn. U krijgt dan een vrijblijvende opgave doorgemaild van de kosten die verbonden zijn aan uw keuze. Vallen de kosten buiten uw budget? Verander dan onderdelen en vraag een nieuwe kostenopgave aan. Uw aanvraag is op dat moment nog steeds vrijblijvend!

Leendert-Jan neemt dan contact met u op en maakt een afspraak om langs te komen om de gekozen materialen te laten zien en om zelf alles nog eens na te meten. Hij ziet dan gelijk de ruimte en de stijl van het interieur waardoor hij aanvullende adviezen kan geven. Komt u daardoor tot de conclusie dat er voor andere materialen of kleuren moet worden gekozen kan dat ter plekke omdat Leendert-Jan een groot assortiment aan materialen, onderdelen en kleuren bij zich heeft. Uw aanvraag is op dat moment nog steeds vrijblijvend!

Komt u niet tot een overeenstemming of wilt u er nog even over nadenken, dan is dat geen probleem. Het is aan u om eventueel opnieuw contact op te nemen. Wilt u wel direct beslissen dan maakt Leendert-Jan ter plekke een kostenopgave die dan getekend kan worden. Ook de plaatsingsdatum wordt in overleg met u vastgesteld.

Uw op maat gemaakte kast wordt op de afgesproken datum door Leendert-Jan gemonteerd.