Ontwerp je droomkast in 7 simpele stappen!

Ontwerp uw kast op maat in 7 simpele stappen!

Kant en klare kasten, zoals in meubelwinkels te koop, voldoen nooit helemaal aan de wensen van de klant. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om zelf uw kast op maat te ontwerpen. Bij ons volgt u een eenvoudig stappenplan waar u binnen 10 minuten uw kast op maat heeft samengesteld naar uw eisen. 

Het is een bekend probleem, een kast die net te groot, te klein, te hoog of te laag is. Ook komt een kast uit een meubelzaak nooit helemaal overeen met de eisen die u heeft voor uw perfecte kast. Vaak komt het in de buurt maar is het, het net niet. Dus waarom niet een kast op maat laten maken zodat u zeker weet dat de kast geheel naar uw wens is?

Veel mensen hebben een vertekend beeld van het maken van een kast exact naar hun wensen. Er wordt gedacht dat het te duur is, te veel tijd of te veel moeite kost. Bij ons wordt het tegendeel bewezen. Het enige wat van u wordt verwacht is dat u uw wensen voor de kast doorgeeft en de rest wordt voor u gedaan en dat tegen prijzen vergelijkbaar met gemiddelde meubelzaken!

Het is een bekend probleem… een kast die net te groot, te klein, te hoog of te laag is voor de ruimte waarvoor deze is bedoeld. En dan hebben we het nog niet gehad over de stijl, het materiaal, de indeling en de kleur. Een kast mag geen sluitstuk zijn van de begroting omdat daardoor vaak de met zorg gekozen stijl van de inrichting teniet wordt gedaan.

Er wordt vaak alsnog gekozen voor een kant en klare kast omdat een kast op maat in de regel aanmerkelijk duurder is. Maar dat hoeft niet zo te zijn. Eigenontwerpkast.nl is een klein timmermansbedrijf van de jonge Leendert-Jan van Ginkel. Deze bevlogen ambachtsman maakt het mogelijk een op maat gemaakte kast te leveren voor de prijs van een fabriekskast!